top of page

Authentic Movement

Aquatouch - Els Soetaert

‘Volkomen kalm bewoog ze toen haar lichaam wat heen en weer en ... kwam weer op koers. Het was haar heel duidelijk: 'Als je je maar beweegt, als 'het' in je beweegt en je zelf met die beweging meegaat, kom je weer op koers.' (pg 177/ Innana, Marijke Baken)

6.jpg
13_edited_edited.jpg

Wat kan je verwachten? 

Tijdens Authentic Movement luister je naar het gefluister in je lichaam. Zoals hierboven beschreven wordt hoe wonderlijk ons lichaam werkzaam is en ons de weg toont, zo ontvouwen zich jouw unieke, zelfonthullende en helende bewegingen vanuit de open stilte.

Kom in voeling met de innerlijke wijsheid van je lichaam en ontdek zo een weg van heling. Kom meedoen en ontdek AUTHENTIC MOVEMENT

- om de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen

- en meer in voeling te komen met wat je innerlijk beweegt

- om jouw lichaamsbewustzijn en lichaamsgevoel te verruimen

- jouw zelfvertrouwen en zelfwaarde te bevorderen

- en jouw creativiteit te ontwikkelen en uit te drukken

- ...

 

In een prikkelarme omgeving (opnieuw) in contact komen met je lichaam en je diepere Zelf. Unfold & Re-member (in de betekenis van terug samenbrengen: heel maken).

Authentic Movement is een toegankelijke bewegingspraktijk waarbij je met de ogen gesloten, vanuit de stilte en vrij van oordeel, luistert naar de innerlijke sensaties en impulsen die in je oprijzen. De bewegingsdans die zo van binnenuit ontstaat kent zijn eigen unieke ontwikkeling. Je komt tot een verdiepend contact met wat leeft in je. Nieuwe inzichten ontluiken en er ontvouwt zich een creatieve en helende verbinding met jezelf.

Na deze bewegingsronde word je uitgenodigd ‘kleur en vorm’ te geven aan het gevoelde. We sluiten af met een deelronde. Bij aanvang wordt de nodige omkadering voorzien.

 

> Wens je Authentic Movement te ontdekken. Wees van harte welkom. Geen voorafgaande ervaring noodzakelijk. Nieuwsgierigheid is welkom !

> Ben je reeds Beweger geweest tijdens Authentic Movement dan ben je zeker ook welkom om je verder te verdiepen in deze mooie bewegingspraktijk.

Praktisch

  • Tijdstip: Donderdagen van 19u30-21u15 (om de 14 dagen)

  • Data: 29/02, 14/03, 28/03,18/04,16/05, 30/05,13/06

  • Prijs: starterspakket: 30€/2 beurten (ben je nieuw in AM kun je komen proeven via het starterspakket)

  •           130€/6-beurtenkaart

  • Locatie: Croix ou Pîle 1, Saint- Sauveur, bij Ronse

  • Inschrijven: bij Els via dit INSCHRIJVINGSFORMULIER 

  • Meer info: els_soetaert@hotmail.com of 0486/27 65 53

  • Website: www.els-aquatouch.com

bottom of page