top of page
IMG_0821_edited.jpg

Joyce Denooze

Ondernemer - Verbinder - Dromer&Durver - Danser 

Ik ben geboren in 1981 in Gent. Ik hou vooral van dansen en praten over het leven. Ik ben moeder van één dochter. En ik ben énige dochter van mijn moeder die in mijn hart verder leeft. Ik ben rechtuit, levenslustig, nieuwsgierig, altijd lerend & evoluerend, een doener én een voeler, humoristisch, soms onzeker en vaak vol vertrouwen in het leven. Ik vind open communicatie heel belangrijk. Ik wil taboes doorbreken en de olifant in de ruimte benoemen. Ik vind het heerlijk om mensen samen te brengen. Ik wil graag bijdragen aan een mooiere wereld! EN ik geloof écht dat je je droom waar kan maken.

Individuele begeleiding...

Wie meer wil weten over mijn opleidingen en trainingen kan dit hier lezen.  

Ik heb jaren gewerkt rond groei- en bewustzijnsprocessen met groepen (kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een beperking). Ik heb jaren les gegeven in dansexpressie. En de laatste jaren had ik een praktijk in dans- en lichaamsgerichte therapie en coaching. Momenteel werk ik niet als therapeut. Voor therapie verwijs ik je graag door naar mijn fijne en ervaren collega's.
 

Je kan wél bij mij terecht voor (loopbaan)begeleiding in hoe jij je droom/activiteit (nog meer) in de wereld wil zetten. Vanuit mijn verschillende ervaringen en opleidingen kan ik je allerlei zaken aanreiken. Ik wandel heel graag met je mee. Mijn manier van begeleiden en werken blijft evolueren, samen met mijn persoonlijke groei. Ik begeleid vanuit mijn ervaring en intuïtie met een betrokken, speelse en directe aanpak. Ik laat jou zelf ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Zo dat je ook op je zelf verder kan. Want uiteindelijk ben jij het die jouw pad bewandelt! 

Verbindend Ondernemen

Ik ben al 17 jaar zelfstandig, eerst in bijberoep en nu 5 jaar in hoofdberoep. Vanuit mijn eigen verlangen naar meer verbinding, steun, netwerk, inspiratie en om van mijn eiland los te komen, groeide het idee van Verbindend Ondernemen. Vanuit dit idee ontstond begin 2022 een coworkingplek, losse groepsactiviteiten en een jaartraject voor een netwerkgroep van gelijkgezinde ondernemende mensen (de netwerkgroep faciliteer ik samen met Anniek Leroux). 

Mijn droom is om

ruimte te creëren

waar ieder zichzelf kan zijn,

waar we met plezier, kwetsbaarheid en respect

in alle authenticiteit en openheid

met elkaar kunnen verbinden. 

Én waar we elkaar aanmoedigen om te groeien én te floreren!

bottom of page