top of page

Zingen voor 't plezier

Een reeks van De Ongetemde Stem (Gwendolyn De Smet)

Lessenreeks van 10 lessen, waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.

KF2_Moment22-2-1180x350.jpg

Wat kan je verwachten?

Dit samen zingen doen we om de creativiteit in de ruimte te zetten. Dankzij het zingen komt een stroming op gang die de creativiteit en eigenheid stimuleert. Dit muzisch speelse werk heelt vele innerlijke blokkades, zonder dat je daarbij stil moet staan. Je kan gewoon genieten in de groep en geeft je lichaam en geest deze innerlijke dans cadeau.

We werken met nauwkeurig uitgezochte meerstemmige liederen, improvisaties en het ritme van de natuur. We activeren onze ademhaling en ons lichaam en dansen met de mooiste liederen de seizoenen in.

 

Samen zingen werkt stressverlichtend, emotieregulerend, het maakt zelfverzekerder en helpt bij het inzien van je eigen kwaliteiten. Maar vooralsnog is het gewoon heerlijk om met een groep mensen samen te zingen, waarom dan ook!

Heerlijk als een verwencadeau, aan jezelf of een vriend.

WAT?

  • meerstemmige liederen

  • repertoire van verschillende culturen

  • improvisatietechnieken

  • technieken om authentiek en ontspannen te zingen

  • oefenen van het waarnemen tijdens het zingen

  • zingen met lichaamsbeweging en dans

  • eigen inbreng (van liederen) in samenspraak mogelijk

Voorkennis of partituurkennis is NIET nodig.

Indien je te veel schroom voelt, kan je vrijblijvend contact opnemen via individueel groeien (op de website van De Ongetemde stem) om een individueel voorbereidingstraject vast te leggen en eventueel nadien in het groepswerk in te stappen.

Praktisch? 

bottom of page