Ervaringen van cliënten

 

Toen ik op mijn 54ste voor het eerst bij een therapeut binnenstapte, was dat met gemengde gevoelens. Ik wist absoluut niet waar ik me mocht aan verwachten. Joyce heeft me echter van bij de eerste kennismaking 100% op mijn gemak gesteld. Zij weet de juiste vragen te stellen waardoor ik al heel veel zelfkennis opgedaan heb, die mij helpt bij het oplossen van de problemen die ik heb. Joyce is ook zeer empathisch. Als ik verdrietig ben, merk ik duidelijk dat zij oprecht met mij meevoelt maar we hebben ook al samen geschaterlacht! Perfecte mix dus!

Krista

Gedurende de periode dat ik thuis zat met stressklachten en spanningshoofdpijn, kwam ik bij Joyce terecht voor (bewegings-)therapie. Joyce heeft mijn problemen bespreekbaar kunnen maken en heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster luister naar de signalen die mijn lichaam me stuurt en hoe ermee om te gaan. Door onder meer verfijning van mijn eigenwaarden, voel ik opnieuw meer zelfwaardering en meer zelfvertrouwen. Nogmaals bedankt voor de verrijkende sessies!

Ruben

Ik ben toevallig bij Joyce terechtgekomen via een folder die ik zag liggen bij de mutualiteit. Ik was al een tijdje thuis met een burn-out en had veel last van hyperventilatie en pijn in mijn lichaam. Via de oefeningen die ik van haar kreeg leerde ik bewuster in mijn lichaam te komen. Joyce is een aangename persoon waar ik me bij op mijn gemak voelde. Ik kon ook bij een aantal ( verdrongen) gevoelens komen waar ik met andere therapievormen niet aan toe kwam. Dit heeft me geholpen in mijn bewustwordingsproces. Thuis doe ik nog steeds een aantal van de oefeningen. Voor mij persoonlijk was het een geslaagde therapie.

Ieneke

0498/281717

Praktijkadres Ronse: Groepspraktijk 'De Balansvogel', Pierre D'Hauwerstraat 18, 9600 Ronse
Praktijkadres Gent: Groepspraktijk 'De Zijnsplek', Voetbalstraat 30, 9050 Gentbrugge

©2019 by joyce denooze