top of page

Onze losse activiteiten voor de ondernemende mens

voor verbinding, verrijking, inspiratie, ...

Netwerkwandelingen

Netwerkavonden

Verbindingsdagen

20230522_134648_edited.jpg

We gaan samen op pad. ​We vertragen in de natuur om meer te verbinden met onszelf en met andere gelijkgestemde ondernemende mensen.  We leren elkaars initiatieven kennen. We ontdekken welke vragen, verlangens en dromen er leven. Misschien kunnen we elkaar inspireren, steunen, gewoon beluisteren of wie weet is dit het begin van een buddy-schap of een fijne samenwerking.

IMG_0244.JPG

Netwerkavonden organiseren we voor iedereen met ondernemerszin​.

  • Soms komen we samen onder ondernemers rond een thema, rond boeiende ondernemersvragen of om elkaar constructief feedback te geven.

  • Soms nodigen we een spreker uit die deelt over zijn ervaring als ondernemer of over hoe we onze ondernemerschap kunnen versterken en verdiepen. 

20230609_121316 (1)_edited.jpg

Er is bij zowel ervaren als startende ondernemers nood om meer tijd te kunnen nemen om uit te wisselen, om gefocust te werken, om op een leuke, gezellige en diepgaande manier te verbinden met andere ondernemers. 


Op een Verbindingsdag gaan we tijd nemen om te delen, om jouw vraag/nood/plan/droom te bespreken én je kan je focussen op je werk tijdens het coworken. Dit alles inclusief een vegetarische lunch en tussendoortjes. 

Een dag vol heerlijke voeding voor lichaam en geest!

Agenda Activiteiten

Verbindingsdagen

Mis je soms een klankbord rond jouw plannen? Heb je zin om de tijd te nemen om uit te wisselen met gelijkgezinde ondernemers? Wil je graag een dag focussen en je omringen met andere gedreven mensen?

Op deze losse Verbindingsdagen ga je ‘s morgens verbinden met de groep en de rest van de dag kan je je werk verder zetten tijdens de coworking.

Daarbovenop wordt je op een Verbindingsdag verwend met zoete, zoute en gezonde tussendoortjes én een heerlijke vegetarische lunch. Want ondernemen mag leuk en gezellig zijn! Jawel!

Zoals in al onze activiteiten starten we de dag met een deelcirkel. Hoe zit je erbij? Wat leeft er bij jou rond je onderneming/droom?

Vervolgens kan je iets inbrengen in de groep waarvoor je feedback, een luisterend oor of iemands expertise/ervaring graag wilt. We nemen de tijd in kleine groepjes of per 2 om elkaar te ondersteunen.

In de Deelruimte kan je verder uitwisselen. En wanneer jij wilt, kan je op jezelf aan het werk in de Coworkruimte.

Er zal heel de dag lekkers beschikbaar zijn waar je tussendoor van kan smullen tijdens een break.  En ’s middags nemen we samen pauze met een vegetarische lunch. Bij mooi weer kunnen we genieten van de prachtige stadstuin.

We sluiten de dag zoals altijd af met een korte deelcirkel.

Data: Dinsdag 30/04, Donderdag 23/05 en Dinsdag18/06

Tijdstip: 9u-15u30

Locatie: De Fluisterboom, Oscar Delghuststraat 37, 9600 Ronse

Prijs: Ondernemer: 79€ – Particulier: 63€ 

In de prijs zit inbegrepen: Gebruik van de verschillende ruimtes en tuin, wifi, lunch en lekkers tussendoor.

Inschrijven: Stuur een mail naar contact@joycedenooze.be . Vermeld welke datum (data) je wil inschrijven en of je ondernemer of particulier bent. Indien je ondernemer bent, voeg ook je facturatiegegevens toe. Dankjewel! 

Schrijf je graag op tijd in want we beperken de plaatsen tot 8 deelnemers.

quote the company is more important.jpg
bottom of page