top of page

The Heart of your Voice

Steven Cnudde - Woods of Wonder

Durven klinken, is durven bestaan
Tweedaagse naar het hart van je stem.

THOYV-2.jpeg

Wat kan je verwachten?

Jouw stem heeft vele facetten: ze kan energie geven, helen, verbinden en je dragen doorheen uitdagende periodes. Ze schenkt daadkracht en bestaansrecht en kan grenzen stellen. Door het bevrijden en ervaren van je authentieke stem kun je meer/weer gaan stralen en kan jouw levenspad zich stromender en vervullender ontvouwen. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt naast heling en bevrijding ook meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven.

 

Je zingt zoals je leeft. Onze stem weerspiegelt immers veel van onze patronen: ben je verlegen, een leider, moedig en daadkrachtig of eerder twijfelend? De frequenties en patronen in onze stem komen overeen met specifieke krachten in ons leven. Door geblokkeerde frequenties of patronen te bevrijden, bevrijden we dus ook onszelf.

 

Met 'The Heart of your Voice' duiken we in de authentieke kracht van je stem, verbonden met je hart. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent. Door ons hart te activeren en de speelse opliftende, bevrijdende en helende kracht van onze stem te benutten, gaat er een wereld open.

 

Een deelneemster vertelt:

“Ik ben met het stemwerk afgedaald naar diep weggestopte bubbels energie die hun weg, als luchtbellen in water, terug naar boven hebben gevonden. Sinds het weekend houd ik niet meer op met zingen! Het was mijn intentie om me volledig (bloot) te geven, dus een cadeau aan mezelf. Maar ook een cadeau van jou, Steven, om die intentie te begeleiden naar het volle potentieel, vanuit een zachtaardige kordaatheid en een beluisterende gerichtheid. Het stembevrijdingsweekend was een hergeboorte. Ik heb een beetje vleugels gekregen."

Praktisch
  • Tijdstip: twee opeenvolgende dagen telkens 9u30 tot 16u30

  • Waar: Croix ou Pile 1, Saint- Sauveur, bij Ronse

 

  • Data:

    • Level 1: vrijdag 27 & zaterdag 28 oktober  2023

    • Level 2: donderdag 7 & vrijdag 8 december 2023

  • Inschrijven en meer info: via de website van Woods Of Wonder

bottom of page