top of page

Schrijven vanuit je hart

Lien Van Laere - Woods of Wonder

  • Verlang je ernaar recht uit je hart te leren schrijven en expressie te geven aan wat in jou leeft, met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden?
  • Leer je graag een eenvoudige en krachtige manier om contact te maken met de onmetelijke wijsheid die in jou woont? 
  • Wil je de magie van schrijven in flow ervaren en (nog dieper) ontdekken hoe helend, verbindend en bevrijdend waarachtig schrijven vanuit je hart kan zijn?

SVJH-1.jpeg

Wat kan je verwachten?

Welkom op de dagretraite 'Schrijven vanuit je hart'. Via gerichte reflectievragen, inspiratiestarters, eenvoudige schrijfmeditaties en andere krachtige schrijftechnieken geven we ons hart de toestemming om via onze pen te spreken. Authentiek en ongecensureerd, want daar zijn de parels verborgen.
 

Schrijven vanuit je hart is deugddoend, voedend en inspirerend. 
Het opent je voor nieuwe inzichten en mogelijkheden en voor een diepere verbinding met jezelf, met jouw waarheid en dromen en met het leven in het algemeen. In dit atelier schrijven we om te helen, te genieten, te verbinden, te bekrachtigen, te vergeven, los te laten en oude en nieuwe dromen de ruimte te geven. Dat doen we in een warme, inspirerende en goed omkaderde omgeving. De groepssetting is aanwezig als belangrijke krachtbron. We gaan individueel schrijven, en tegelijk spiegelen we elkaar als tochtgenoten in ons mens-zijn én in onze essentie.

Deze schrijfdag bewijst al sinds 2015 zijn kracht en liet ondertussen al heel wat cursisten de vreugde en bevrijdende kracht van schrijven vanuit het hart ontdekken. Deze dag opent als het ware een deur in jou. Van zodra je ervaren hebt hoe je uit je innerlijke bron kunt tappen, is de fluistering van jouw waarachtige schrijfstroom nog moeilijk te negeren.Je hebt geen schrijfervaring nodig. De roep voelen om aan te sluiten bij deze dag volstaat.

Twee deelneemsters vertellen:

"De oefeningen waren zalige ingangspoorten om aan het schrijven te gaan en het oordeel achterwege te laten. Ik ga naar huis met een warm hart, gemotiveerd om authentiek en rauw mezelf te zijn en te vertrouwen dat wat er ook komt, het goed is. Bedankt om een heel veilig kader te schetsen, waardoor alles kon stromen."

“Deze dag heeft me doen stilstaan en me de vrijheid gegeven om mijn hoofd en hart te laten spreken, op een heel serene en pure manier. Ik vond het zeer fijn om mijn schrijfsels te mogen delen en naar die van anderen te luisteren. Ook het loslaten van mijn innerlijke criticus en van de beperkende 'mythes' die me ervan weerhouden openhartig te schrijven, gaf me een enorm opgelucht en vrij gevoel."

Praktisch
  • Tijdstip: 17 november van 10u tot 16u

  • Waar: Croix ou Pile 1, Saint- Sauveur, bij Ronse

  • Inschrijven en meer info: via de website van Woods Of Wonder

bottom of page